top of page

IA per ajudar a l'alumnat amb NE

Jordi Gavaldà Bernal

UPDATE DATE

3 de junio de 2024, 14:34:55

FILES

DESCRIPTION

(CAT) L’alumnat del batxillerat tecnològic té assolides moltes de les habilitats associades al pensament computacional. En cursos anteriors han treballat les bases del pensament computacional i han pogut provar i utilitzar diferents tecnologies digitals que els han permès desenvolupar aquestes habilitats.
No obstant, hi ha un col·lectiu que té més dificultats per assolir aquest repte. Els infants i adolescents amb problemes visuals, cognitius i motrius també han d’adquirir aquestes habilitats per integrar-se en una societat tan tecnològica com la del segle XXI.
Hi ha diferents iniciatives que ajuden a aquest grup d’infants i adolescents amb necessitats especials. Però a l’alumnat del batxillerat tecnològic, com a futurs enginyers, se’ls demana que utilitzin la intel·ligència artificial com a eina de suport per treballar amb una d’aquestes iniciatives.
En descarregar el fitxer, trobaràs els dissenys dels blocs, el codi per a llegir els blocs amb IA (s'ha d'obrir des de https://machinelearningforkids.co.uk/scratch/), les competències d'aquest projecte i una guia d'implementació del projecte.

GLOBAL GOAL/S

GOAL 04: Quality Education, GOAL 10: Reduced Inequalities

NOTES & CREDITS

Projecte creat per Jordi Gavaldà Bernal, mestre a la Salle Tarragona.

COMMENTS

bottom of page